Райони інформують

20231201 110422

Фахівцями Звенигородського районного відділу ДУ «Черкаський ОЦКПХ МОЗ» спільно з лікарем інфекціоністом кабінету «Довіри» поліклінічного відділення та працівниками Українського Червоного Хреста Звенигородського району проведено захід до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом із першокурсниками та викладачами ДНЗ «Звенигородський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів».

Детальніше...

 photo 2023-11-30 15-08-32

Працівники Звенигородського районного відділу Черкаського обласного ЦКПХ провели зустрічі в колективах, метою яких є пропаганда формування здорового способу життя, профілактиці неінфекційних захворювань, а саме серцево-судинної системи.

Фахівці відділення епідеміологічного нагляду (спостереження) неінфекційними захворюваннями 29 листопада зустрілися із ветеранською організацією міста «Клуб Берегиня» для яких провели лекцію на тему «Інсульт – як соціально-гігієнічна проблема».

Детальніше...

photo 2023-11-15 16-57-05 

14 листопада вакцинальний автобус вирушив до Буцької громади Уманського району. Фахівці Маньківського відділення спільно з колегами Уманського міськрайонного відділу ДУ «Черкаський ОЦКПХ МОЗ» та працівниками КНП «Буцький СЦНМСД» організували виїзну профілактично- щеплювальну акцію.

До заходу активно долучалися жителі громади, яких підвозили до пункту щеплення із віддалених сіл Багва, Русалівка, Кислин на спеціальному автобусі. Профілактичні щеплення від правця та дифтерії отримали – 63 жителі громади.

Детальніше...

 uman1

Фахівці Уманського відділення Уманського міськрайонного відділу долучилися до колективної вакцинації від грипу. У пункті щеплення КНП «Уманський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської міської ради відбувся професійний медичний огляд працівників, підписання обов’язкової угоди пацієнта, ознайомлення із протипоказаннями до вакцинації.

З метою імунізації медичних працівників від Центру громадського здоров’я було отримано корейську вакцину GCFlu.

Детальніше...

iv 2 

Виїзну вакцинацію у Іванівській громаді організували фахівці Уманського відділення Уманського міськрайонного відділу Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб спільно з бригадою КЗ «Іванівський центр первинної медико-санітарної допомоги» за підтримки органів виконавчої влади, місцевого самоврядування.

На спеціальному автобусі «Вакцинація на захисті вашого здоров’я» фахівці Центру підвозили до пункту щеплень тих, хто не в змозі самостійно дістатися амбулаторії, це насамперед маломобільні люди, похилого віку, з хронічними хворобами та інші. Транспорт має 39 пасажирських місць, обладнаний ліфтом для підйому інвалідних візків та має в середині кріплення для них. За необхідності, якщо у віддалених селах немає медичного закладу медики зможуть вакцинувати в автобусі.

Детальніше...

holovna uman

В умовах війни Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб спільно з колегами Уманського відділення Уманського міськрайонного відділу Центру з метою забезпечення готовності системи цивільного захисту до реагування на надзвичайні ситуації передали гуманітарну допомогу у вигляді респіраторів ffp2 очільнику Уманської РВА Ігорю Миклащуку.

Детальніше...