Райони інформують

img 20240122 103854

Тальнівське відділення Звенигородського районного відділу за участю Уманського міськрайонного відділу Центру продовжує проводити профілактично-вакцинальні заходи в громаді.

Цього тижня команда фахівців-профілактиків спільно з ЦПМСД Тальнівсьогої ОТГ організувала виїзну акцію вакцинобусом до трьох сіл громади. До медичного пункту тимчасового базування села Веселий Кут прийшли жителі, які мали змогу вакцинуватися від інфекційних захворювань. Від COVID-19 щепилися – 5 осіб, проти правця та дифтерії – 10 осіб.

Детальніше...

zol harh1  red 

Спеціалісти Золотоніського районного відділу Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України 19 та 22 січня провели Zoom-конференції з керівниками відділів освіти, очільниками та працівниками, задіяними у харчуванні дітей, закладів загальної середньої освіти Золотоніського району.

Загалом в онлайн-нарадах взяли участь представники 27 закладів освіти  Піщанської, Гельмязівської, Зорівської, Новодмитрівської та Вознесенської територіальних громад.

Учасники заходу обговорили обласну програму «Реформування системи шкільного харчування на період до 2029 року» та інші питання з організації харчування і формування здорового способу життя.

Детальніше...

img 20240111 122244

Фахівці Тальнівського відділення Звенигородського районного відділу Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб продовжують комунікувати з тальнівчанами – як захиститися від інфекційних та запобігти неінфекційним захворюванням.

У межах загальнонаціональної кампанії «Шануйся, піклуйся, вакцинуйся» спеціалісти обласного ЦКПХ ініціювали моніторингові візити та проведення заходів із медичними працівниками закладів охорони здоров’я та закладів освіти міста Тальне. Фахівці Центру розповіли працівникам про профілактику грипу, ГРВІ і COVID-19 та наголосили на необхідності вакцинації проти цих хвороб.

Детальніше...

13

Військова агресія рф продовжує впливати на психоемоційний стан українців. Особливо вразливими до військових дій та постійних повітряних тривог стали діти та підлітки.

Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб постійно проводить заходи спрямовані на психосоціальну підтримку населення в регіоні та надає психологічну допомогу всім, хто цього потребує.

Детальніше...

1

Фахівці Звенигородського районного відділу Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб продовжують активно профілактувати неінфекційні захворювання серед населення в громадах.

На початку січня в межах проведення Міжнародного дня здоров'я душі та тіла фахівці організували зустріч із внутрішньо переміщеними особами, які проживають у селі Гусакове, де провели інформаційно-просвітницький захід на тему: «Ментальне здоров'я: як подбати про себе».

Детальніше...

photo 2023-12-12 13-55-47

Фахівці Уманського міськрайонного відділу Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб продовжують проводити профілактично-вакцинальні заходи в громадах регіону.

Протягом минулого тижня спільно з колегами Маньківського відділення та працівниками Маньківської базової амбулаторії загальної практики сімейної медицини вакцинували від правця та дифтерії – 61 особу та 6 – від ковіду.

Детальніше...