Райони інформують

photo 2024-03-01 10-10-13

Фахівчиня Христинівського відділення Уманського міськрайонного відділу обласного Центру, Наталія Кирилюк відвідала Малосевастянівський ліцей, Івангородську та Сичівську філії Опорного закладу освіти Христинівської ОТГ.

У зазначених навчальних закладах фахівчиня Центру провела інформаційно-просвітницьку роботу щодо здорового, повноцінного та збалансованого харчування, а також розповіла працівникам харчоблоку та медичному персоналу про принципи здорового та різноманітного раціону, важливості формування у школярів «здорових звичок» відносно харчування.

Детальніше...

 chygyryn

Фахівчиня Чигиринського відділення Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб Світлана Притула провела зустріч з учнями Чигиринського ліцею № 2.

На заході лікарка підвищувала рівень обізнаності дітей про негативний вплив шкідливих звичок на здоров’я.

Детальніше...

 01

27 лютого вакцинальний автобус вирушив до Буцької громади Уманського району. Фахівці Маньківського відділення разом з колегами Уманського міськрайонного відділу Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб та працівниками КНП «Буцький СЦНМСД» організували виїзну профілактично-щеплювальну акцію.

Детальніше...

22.02

Фахівці Шполянського відділення Звенигородського районного відділу Центру у співпраці з КНП «Шполянський ЦПМСД» та відділом освіти міської ради в лютому провели 6 профілактично-освітніх заходів з питань популяризації здорового способу життя:

  • 2 зустрічі – до Всесвітнього дня боротьби проти раку у Маслівській та Матусівській АЗПСМ;
  • 4 зустрічі – з питань реформування системи шкільного харчування та переваг здорового харчування з директорами, педагогічним персоналом, кухарями Лип’янського, Мар’янівського, Сигнаївського ліцеїв та Надточаївської гімназії;
  • 1 зустріч – із питань профілактики серцево-судинних та онкологічних захворювань з внутрішньо переміщеними особами у місці їх проживання за участю фахівця з соціальної роботи Лип’янської сільської ради.

Детальніше...

 zhash02

«Вакцинація на захисті вашого здоров’я» – з таким гаслом продовжують працювати агітаційні бригади Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб.

20 лютого спеціалісти нашого Центру вирушили до села Баштечки.

Детальніше...

 111

Фахівці Чигиринського відділення продовжують активну інформаційно-просвітницьку роботу в школах Чигиринської об’єднаної громади з метою ознайомлення та формування у школярів навичок і культури здорового харчування.

На заході у Стецівському ліцеї Василь Щербина, лікар-епідеміолог Чигиринського відділення Черкаського відділу ДУ «Черкаський ОЦКПХ МОЗ» представив презентацію про вплив харчування на здоров’я дітей та важливість впровадження принципів здорового харчування у закладах загальної середньої освіти згідно обласної програми «Реформування системи шкільного харчування на період до 2029 року».

Детальніше...