Райони інформують

 zv01

На Звенигородщині тривають інформаційні заходи для населення під гаслом «Так! Ми можемо подолати туберкульоз!» у межах Всеукраїнського місячника боротьби з туберкульозом.

Фахівці Звенигородського відділу Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб Діна Слинько, Мар’яна Нестерова, Ніна Погрібна, Марина Заверченко, Ольга Андрусишина провели низку заходів із метою підвищення обізнаності населення про цю небезпечну хворобу.

Детальніше...

1711019495440

Фахівці Маньківського відділення спільно з колегами Уманського міськрайонного відділу Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб вакцинобусом приїхали до жителів Іваньківської громади.

Цього разу на базі Іваньківської амбулаторії загальної практики сімейної медицини від правця та дифтерії вакцинували – 21 людину.

Детальніше...

 smila01

Спеціалісти Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб продовжують проводити інформаційні заходи у межах місячника протидії туберкульозу серед жителів громад.

Детальніше...

 chygyryn01

У межах місячника боротьби з туберкульозом фахівці Чигиринського відділення Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб активно долучилися до проведення інформаційних заходів у Чигиринській громаді.

Детальніше...

img 5842

Фахівці Жашківського відділення Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб продовжують активно працювати з населенням про обізнаність інфекційних та неінфекційних захворювань.

У межах місячника посилення боротьби з туберкульозом лікарка-епідеміологиня Дарина Марущак провела зустріч із вагітними жінками, які перебувають на обліку в Жашківській багатопрофільній лікарні.

Детальніше...

kors01

Здорове харчування – це легко. Потрібно лише знати, з чого складається правильний раціон та сформувати його, виходячи зі своїх смакових уподобань. Саме про це з учнями 2 класу говорила Тетяна Козлова, завідувачка Корсунь-Шевченківського відділення Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб. Такий захід з популяризації здорового харчування відбувся у Корсунь-Шевченківській гімназії.

У цікавій ігровій формі фахівчиня Центру розповідала учням про повноцінне здорове харчування, багате на поживні речовини. Формування здорових харчових звичок закріплювали на прикладі «Тарілки здорового харчування».

Детальніше...