Питна вода

voda

У межах щоденного моніторингу якості та безпечності питної води ДУ «Черкаський ОЦКПХ МОЗ» за період із 8 до 12 квітня 2024 року із джерел та мереж централізованого водопостачання відібрано та досліджено 112 проб питної води за мікробіологічними та 76 за санітарно-хімічними показниками. Відхилень від встановлених нормативів не виявлено.

Детальніше...

voda 1 kvitnya 

У межах щоденного моніторингу якості та безпечності питної води Державною установою «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» за період із 1 до 5 квітня 2024 року із джерел та мереж централізованого водопостачання відібрано і досліджено 125 проб питної води за мікробіологічними показниками та 81 пробу – за санітарно-хімічними.

Із них встановленим нормативам не відповідали 6 (7,4 %) проб за санітарно-хімічними показниками (вміст хлороформу) у водопроводах у мережі водогону КП «Черкасиводоканал» Черкаської міської територіальної громади.

Детальніше...

 voda 01.04

У межах щоденного моніторингу якості та безпечності питної води Державною установою «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» за період з 25 до 29 березня 2024 року із джерел та мереж централізованого водопостачання відібрано і досліджено 144 проби питної води за мікробіологічними показниками та
93 проби – за санітарно-хімічними.

Із них встановленим нормативам не відповідали 2 (1,4%) проби за мікробіологічними показниками (загальні коліформи) та 7 (7,5%) проб за санітарно-хімічними показниками (забарвленість, загальна жорсткість, вміст заліза) у водопроводах Катеринопільської, Чорнобаївської, Корсунь-Шевченківської, Вознесенської територіальних громад.

Детальніше...

 voda 25

У межах щоденного моніторингу якості та безпечності питної води Державною установою «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» за період з 18 до 23 березня 2024 року із джерел та мереж централізованого водопостачання відібрано і досліджено 138 проб питної води за мікробіологічними показниками та 100 проб – за санітарно-хімічними.

Із них встановленим нормативам не відповідали 2 (1,4%) проби за мікробіологічними показниками (загальні коліформи, кишкова паличка) та 4 (4,9%) проби за санітарно-хімічними показниками (забарвленість, вміст заліза, амонію) у водопроводах Катеринопільської, Чорнобаївської, Гельмязівської, Христинівської територіальних громад.

Детальніше...

 voda 11

У межах щоденного моніторингу якості та безпечності питної води ДУ «Черкаський ОЦКПХ МОЗ» за період із 11 до 15 березня 2024 року із джерел та мереж централізованого водопостачання відібрано та досліджено 132 проби питної води за мікробіологічними та 102 за санітарно-хімічними показниками.

Детальніше...

11.03 

У межах щоденного моніторингу якості та безпечності питної води ДУ «Черкаський ОЦКПХ МОЗ» за період із 4 до 8 березня 2024 року із джерел та мереж централізованого водопостачання відібрано та досліджено 118 проб питної води за мікробіологічними та 84 за санітарно-хімічними показниками.

Із них встановленим нормативам не відповідали 2 (1,7%) проби за мікробіологічними показниками (загальні коліформи) та 3 (3,6%) проби за санітарно-хімічними показниками (загальна жорсткість, вміст нітратів) на водопроводах Городищенської територіальної громади.

Детальніше...

cavod

У межах щоденного моніторингу якості та безпечності питної води ДУ «Черкаський ОЦКПХ МОЗ» за період із 26 лютого до 1 березня 2024 року із джерел та мереж централізованого водопостачання відібрано та досліджено 128 проб питної води за мікробіологічними та 90 за санітарно-хімічними показниками.

Із них встановленим нормативам не відповідали 7 (1,5%) проб за санітарно-хімічними показниками (каламутність) на водогонах Ватутінської, Звенигородської та Тальнівської територіальних громад.

Детальніше...

 voda

У межах щоденного моніторингу якості та безпечності питної води ДУ «Черкаський ОЦКПХ МОЗ» за період із 19 до 23 лютого 2024 року із джерел та мереж централізованого водопостачання відібрано та досліджено 119 проб питної води за мікробіологічними та 80 за санітарно-хімічними показниками.

Із них встановленим нормативам не відповідала 1 (0,8%) проба за мікробіологічними показниками (загальні коліформи) на водогоні Чорнобаївської територіальної громади.

Детальніше...

voda 19

У межах щоденного моніторингу якості та безпечності питної води Державною установою «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» за період з 12 до 16 лютого 2024 року із джерел та мереж централізованого водопостачання відібрано і досліджено 126 проб питної води за мікробіологічними показниками та 93 проби – за санітарно-хімічними. Відхилень від встановлених нормативів не виявлено.

Детальніше...

voda 12.02

У межах щоденного моніторингу якості та безпечності питної води Державною установою «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» за період з 5 до 9 лютого 2024 року із джерел та мереж централізованого водопостачання відібрано і досліджено 113 проб питної води за мікробіологічними показниками та 77 проб – за санітарно-хімічними. Відхилень від встановлених нормативів не виявлено.

Детальніше...

247163

Відповідно до Плану моніторингових досліджень об’єктів навколишнього середовища, лікувально-профілактичних закладів, загальноосвітніх та дитячих навчальних закладів та закладів соціального забезпечення на 2023 рік
ДУ «Черкаський ОЦКПХ МОЗ» із джерел і мереж централізованого водопостачання відібрано та досліджено 6371 пробу питної води за мікробіологічними показниками та 5454 – за санітарно-хімічними показниками, з них гігієнічним вимогам не відповідало 202 (3,2%) проби за мікробіологічними показниками (загальне мікробне число, кишкова паличка, загальні коліформи) та 175 (3,2%) – за санітарно-хімічними показниками (забарвленість, каламутність, загальна жорсткість, вміст заліза, марганцю, нітратів тощо).

Детальніше...

 istockphoto-1220716977-170667a

У межах щоденного моніторингу якості та безпечності питної води Державною установою «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» за період з 29 січня до 2 лютого 2024 року із джерел та мереж централізованого водопостачання відібрано і досліджено 127 проб питної води за мікробіологічними показниками та 91 пробу – за санітарно-хімічними. Відхилень від встановлених нормативів не виявлено.

Детальніше...

45772 1 1097

У межах щоденного моніторингу якості та безпечності питної води ДУ «Черкаський ОЦКПХ МОЗ» за період із 15 до 19 січня 2024 року із джерел та мереж централізованого водопостачання відібрано та досліджено 114 проб питної води за мікробіологічними та 75 за санітарно-хімічними показниками.

Детальніше...

1024 768 water girl  sait 

У межах щоденного моніторингу якості та безпечності питної води Державною установою «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» за період із 8 до 12січня 2024 року з джерел та мереж централізованого водопостачання відібрано і досліджено 114 проб питної води за мікробіологічними показниками та 79 проб – за санітарно-хімічними.

Із них встановленим нормативам не відповідали 2 (2,5%) проби за санітарно-хімічними показниками (забарвленість) на водогонах Звенигородської та Ватутінської територіальних громад.

Детальніше...