Інформація для населення
Великий піст – найтриваліший і найважливіший з усіх постів і витримати його багатьом буває непросто. Фахівці Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб пояснюють, як постувати без шкоди для здоров’я.
Цього року початок Великого посту припав на 18 березня, а його кінець – 4 травня. Тож уже 5 травня віряни зможуть повернутися до звичного способу життя.
Під час посту забороняється вживати продукти тваринного походження, а це – найчастіше основа раціону українців. Від м'яса, яєць і молочних продуктів доведеться відмовитися на 7 тижнів. І для того, щоб організм не тільки не постраждав від цього, але й отримав користь, потрібно навчитися правильно балансувати рослинні продукти, поєднувати їх між собою і структурувати свій раціон.
Більше статтей...
- Як зберегти здоров’я ротової порожнини
- Актуально про туберкульоз: інформаційні зустрічі на Золотоніщині
- Фахівчиня Черкаського обласного ЦКПХ долучилася до шкільних заходів зі здорового харчування (ВІДЕО)
- Вакциновані – захищені: новий проєкт Черкаського обласного ЦКПХ для підвищення обізнаності щодо вакцинації