sokyrka

5 липня 2023 року у Черкаському обласному центрі контролю та профілактики хвороб МОЗ України вперше відбувся захід безперервного професійного розвитку для медичних працівників у форматі онлайн-семінару на тему: «Інфекційний контроль за туберкульозом у закладах охорони здоров’я».

Захід організований з метою підвищення рівня професійних компетентностей працівників закладів охорони здоров’я, набуття знань та практичних навичок з питань впровадження заходів інфекційного контролю за туберкульозом у закладах охорони здоров’я, організації проведення епідеміологічного нагляду, основних вимог безпеки під час надання медичної допомоги пацієнтам з туберкульозом.

gryshchenko

Спікерами семінару стали фахівці ДУ «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України»: завідувач відділу інфекційного контролю Юлія Сокирка, лікар відділу інфекційного контролю Антон Маслов та лікар-епідеміолог санітарно-карантинного відділу Лідія Грищенко.

У заході взяли участь 45 фахівців закладів охорони здоров’я області, відповідальних за впровадження профілактики інфекцій та інфекційного контролю.