yakistpovit

Відповідно до Плану моніторингових досліджень об’єктів довкілля на 2022 рік Державною установою «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» 16.06.2022.
в денний час по вул. Дахнівська м. Черкаси проведені моніторингові дослідження рівнів шуму на відповідність «Державних санітарних норм допустимих рівнів шуму в приміщеннях житлових та громадських будинків і на території житлової забудови» затверджених наказом МОЗ України від 22.02.2019 року № 463 та стану атмосферного повітря на відповідність наказу МОЗ України від 14.01.2020 року №52 «Про затвердження гігієнічних регламентів допустимого вмісту хімічних і біологічних речовин в атмосферному повітрі населених місць».

За результатами лабораторно-інструментальних досліджень зареєстроване перевищення еквівалентних рівнів шуму на 3-5 дБА на території КНП «Перша Черкаська міська лікарня» за адресою вул. Дахнівська 32.

Максимально – разові концентрації забруднюючих речовин (азот діоксиду, бензин, вуглецю оксид та формальдегід) не перевищують гігієнічні регламенти.

Державна установа «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» продовжує моніторингові дослідження еквівалентних рівнів шуму та якості атмосферного повітря м. Черкаси.