Інформація для населення

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 376 випадків коронавірусної інфекції, 16 хворих померло та 217 хворих одужало. Захворювання зареєстровані на 19 адмінтериторіях в м. м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотоніському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському, Христинівському, Звенигородському районах. За добу досліджено 190 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 1137

- Зареєстровано нових випадків підозри– 40

- Підтверджено за добу - 4.

Моніторинг за захворюваністю на COVID-19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 372 випадки коронавірусної інфекції, 16 хворих померло та 207 хворих одужало. Захворювання зареєстровані на 19 адмінтериторіях в м. м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотоніському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському, Христинівському, Звенигородському районах. За добу досліджено 205 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 1098

- Зареєстровано нових випадків підозри– 11

- Підтверджено за добу - 0.

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 350 випадків коронавірусної інфекції, 15 хворих померло та 177 хворих одужало. Захворювання зареєстровані на 18 адмінтериторіях в м. м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотоніському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському та Христинівському районах. За добу досліджено 301 зразок біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 1042

- Зареєстровано нових випадків підозри– 34

- Підтверджено за добу - 2.

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID - 19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 348 випадків коронавірусної інфекції, 15 хворих померло та 161 хворий одужав. Захворювання зареєстровані на 18 адмінтериторіях в м. м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотоніському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському та Христинівському районах. За добу досліджено 138 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію,з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 1008

- Зареєстровано нових випадків підозри– 26

- Підтверджено за добу - 2.

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID - 19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 346 випадків коронавірусної інфекції, 14 хворих померло та 160 хворих одужали. Захворювання зареєстровані на 18 адмінтериторіях в м. м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотоніському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському та Христинівському районах. За добу досліджено 138 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію,з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 982

- Зареєстровано нових випадків підозри– 29.

- Підтверджено за добу - 3.

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID - 19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 343 випадки коронавірусної інфекції, 12 хворих померло та 147 хворих одужали. Захворювання зареєстровані на 18 адмінтериторіях в м. м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотонішському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопіському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському та Христинівському районах. За добу досліджено 48 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію,з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 953

- Зареєстровано нових випадків підозри– 4.

- Підтверджено за добу - 1.

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID - 19, який проводиться фахівцями ДУ « Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 331 випадок коронавірусної інфекції, 11 хворих померло та 101 хворий одужав. Захворювання зареєстровані на 18 адмінтериторіях в м. м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотонішському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопіському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському та Христинівському районах. За добу досліджено 394 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію,з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 911

- Зареєстровано нових випадків підозри– 19.

- Підтверджено за добу - 7.

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID - 19, який проводиться фахівцями ДУ « Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 324 випадки коронавірусної інфекції, 10 хворих померло та 101 хворий одужав. Захворювання зареєстровані на 18 адмінтериторіях в м. м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотонішському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопіському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському та Христинівському районах. За добу досліджено 207 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію,з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 893

- Зареєстровано нових випадків підозри– 38

- Підтверджено за добу - 10.

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID - 19, який проводиться фахівцями ДУ « Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 314 випадків коронавірусної інфекції, 9 хворих померло та 81 одужали. Захворювання зареєстровані на 18 адмінтериторіях в м. м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотонішському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопіському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському та Христинівському районах. За добу досліджено 207 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію,з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 855

- Зареєстровано нових випадків підозри– 13.

- Підтверджено за добу - 0.

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID - 19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 314 випадків коронавірусної інфекції, 9 хворих померло та 66 одужали. Захворювання зареєстровані на 18 адмінтериторіях в м. м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотонішському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопіському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському та Христинівському районах. За добу досліджено 155 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 843

- Зареєстровано нових випадків підозри– 27.

- Підтверджено за добу - 2.

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID - 19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 312 випадків коронавірусної інфекції, 9 хворих померло та 66 одужали. Захворювання зареєстровані на 18 адмінтериторіях в м. м. Черкаси, Cміла, Умань,Золотонішському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопіському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському та Христинівському районах. За добу досліджено 335 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію,з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 816.

- Зареєстровано нових випадків підозри– 11.

- Підтверджено за добу - 4.

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID - 19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 290 випадків коронавірусної інфекції, 8 хворих померло та 66 одужали. Захворювання зареєстровані на 18 адмінтериторіях в м. м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотонішському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопіському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському та Христинівському районах. За добу досліджено 467 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 758.

- Зареєстровано нових випадків підозри– 38.

- Підтверджено за добу - 7.

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за COVID - 19 повідомляємо, що в області зареєстровано 283 випадки коронавірусної інфекції, 8 хворих померло та 66 одужали. Захворювання зареєстровані на 18 адмінтериторіях в м. м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотонішському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопіському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському та Христинівському районах. За добу досліджено 218 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 720.

- Зареєстровано нових випадків підозри– 40.

- Підтверджен за добу - 7.

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за COVID - 19 повідомляємо, що в області зареєстровано 276 випадів коронавірусної інфекції, 8 хворих померло та 66 одужали. Захворювання зареєстровані на 18 адмінтериторіях в м. м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотонішському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопіському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському та Христинівському районах. За добу досліджено 267 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію,з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 680.

- Зареєстровано нових випадків підозри– 37.

- Підтверджено за добу - 9.