Інформація для населення

Отруєння грибами у Черкаському районі

Друк
PDF

Державною установою «Черкаський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» здійснюється моніторинг отруєнь дикорослими грибами у Черкаській області.

Так, 30.05.2020 р. зареєстровано перший з початку року випадок отруєння дикорослими грибами мешканця с. Яснозір’я Черкаського району внаслідок вживання грибів білих груздів засолених, зібраних восени у лісі біля села.

Перші симптоми отруєння (слабкість, нудота, багаторазова блювота, діарея, біль у животі) з’явились вже за годину після вживання грибів. Постраждалий звернувся до швидкої медичної допомоги та був госпіталізований до Черкаської центральної районної лікарні у стані середньої важкості, де наразі перебуває на лікуванні.

Фахівцями обласного лабораторного центру проведена роз’яснювальна робота з членами родини хворого. Інформація щодо отруєння грибами висвітлена в засобах масової інформації.

Про випадок отруєння грибами повідомлено Головне Управління Держпродспоживслужби в Черкаській області для застосування заходів в межах повноважень.

Моніторинг за захворюваність на COVID-19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 416 випадків коронавірусної інфекції, 16 хворих померло та 320 хворих одужало. Захворювання зареєстровані на 20 адмінтериторіях в м. м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотоніському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському, Христинівському, Звенигородському та Тальнівському районах. За добу досліджено 565 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

Зареєстровано підозрілих випадків - 1439
Зареєстровано нових випадків підозри – 28
Підтверджено за добу - 5.

Моніторинг

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 411 випадків коронавірусної інфекції, 16 хворих померло та 316 хворих одужало. Захворювання зареєстровані на 20 адмінтериторіях в м.м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотоніському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському, Христинівському, Звенигородському та Тальнівському районах. За добу досліджено 525 зразки біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.


ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

Зареєстровано підозрілих випадків - 1411
Зареєстровано нових випадків підозри – 25
Підтверджено за добу - 5.

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 411 випадків коронавірусної інфекції, 16 хворих померло та 316 хворих одужало. Захворювання зареєстровані на 20 адмінтериторіях в м.м.Черкаси, Cміла, Умань, Золотоніському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському, Христинівському, Звенигородському та Тальнівському районах. За добу досліджено 525 зразки біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 1411

- Зареєстровано нових випадків підозри– 25

- Підтверджено за добу - 5.

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 406 випадків коронавірусної інфекції, 16 хворих померло та 308 хворих одужало. Захворювання зареєстровані на 20 адмінтериторіях в м. м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотоніському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському, Христинівському, Звенигородському та Тальнівському районах. За добу досліджено 494 зразки біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 1386

- Зареєстровано нових випадків підозри– 10

- Підтверджено за добу - 4.

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 401 випадок коронавірусної інфекції, 16 хворих померло та 300 хворих одужало. Захворювання зареєстровані на 20 адмінтериторіях в м.м.Черкаси, Cміла, Умань, Золотоніському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському, Христинівському, Звенигородському та Тальнівському районах. За добу досліджено 472 зразки біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 1347

- Зареєстровано нових випадків підозри– 27

- Підтверджено за добу - 0.

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 401 випадок коронавірусної інфекції, 16 хворих померло та 294 хворих одужало. Захворювання зареєстровані на 20 адмінтериторіях в м. м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотоніському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському, Христинівському, Звенигородському та Тальнівському районах. За добу досліджено 493 зразки біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 1320

- Зареєстровано нових випадків підозри– 29

- Підтверджено за добу - 8.

Співчуття

Друк
PDF

Колектив Державної установи "Черкаський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України" висловлює щирі співчуття голові профспілкового комітету ДУ «Черкаський ОЛЦ МОЗ України» Гончару Володимиру Михайловичу з приводу смерті батька - Михайла Івановича.

Вічна пам'ять та Царство Небесне.

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 393 випадки коронавірусної інфекції, 16 хворих померло та 291 хворий одужав. Захворювання зареєстровані на 20 адмінтериторіях в м. м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотоніському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському, Христинівському, Звенигородському та Тальнівському районах. За добу досліджено 473 зразки біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 1294

- Зареєстровано нових випадків підозри– 33

- Підтверджено за добу - 1.

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 392 випадки коронавірусної інфекції, 16 хворих померло та 286 хворих одужало. Захворювання зареєстровані на 20 адмінтериторіях в м. м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотоніському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському, Христинівському, Звенигородському та Тальнівському районах. За добу досліджено 484 зразки біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 1261

- Зареєстровано нових випадків підозри– 27

- Підтверджено за добу - 1.

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 391 випадок коронавірусної інфекції, 16 хворих померло та 276 хворих одужало. Захворювання зареєстровані на 20 адмінтериторіях в м. м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотоніському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському, Христинівському, Звенигородському та Тальнівському районах. За добу досліджено 265 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 1233

- Зареєстровано нових випадків підозри– 6

- Підтверджено за добу - 3.

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 383 випадки коронавірусної інфекції, 16 хворих померло та 227 хворих одужало. Захворювання зареєстровані на 19 адмінтериторіях в м. м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотоніському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському, Христинівському, Звенигородському районах. За добу досліджено 430 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 1189

- Зареєстровано нових випадків підозри– 14

- Підтверджено за добу - 0.

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 383 випадки коронавірусної інфекції, 16 хворих померло та 225 хворих одужало. Захворювання зареєстровані на 19 адмінтериторіях в м. м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотоніському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському, Христинівському, Звенигородському районах. За добу досліджено 419 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 1175

- Зареєстровано нових випадків підозри– 0

- Підтверджено за добу - 2.

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 381 випадок коронавірусної інфекції, 16 хворих померло та 225 хворих одужало. Захворювання зареєстровані на 19 адмінтериторіях в м. м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотоніському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському, Христинівському, Звенигородському районах. За добу досліджено 312 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 1175

- Зареєстровано нових випадків підозри– 37

- Підтверджено за добу - 5.