Інформація для населення

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 870 випадків коронавірусної інфекції. Всього за період епідемії померло 36 хворих. Одужало 634 хворих, за останню добу - 6. За добу підтверджено 17 нових випадків COVID-19, серед дорослих-15 та 2 дитини (м. Черкаси-6, м. Умань -1, Смілянський - 1, Звенигородський - 1, Золотоніський - 3, Маньківський - 5 райони). За добу досліджено вірусологічною лабораторією методом ПЛР - 652 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також від контактних осіб, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції. Всього проведено 41115 лабораторних досліджень.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано всього підозрілих випадків - 2439

- Зареєстровано за добу нових випадків підозри– 28

- Підтверджено за добу – 17.

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 853 випадки коронавірусної інфекції. Всього за період епідемії померло 36 хворих. Одужало 629 хворих, за останню добу-10. За добу підтверджено 6 нових випадків COVID-19 (м. Черкаси-2, Смілянський - 2, Городищенський - 2 райони). За добу досліджено вірусологічною лабораторією методом ПЛР - 361 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також від контактних осіб, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції. Всього проведено 40186 лабораторних досліджень.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано всього підозрілих випадків - 2411

- Зареєстровано за добу нових випадків підозри– 17

- Підтверджено за добу - 6

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 847 випадків коронавірусної інфекції. Всього за період епідемії померло 35 хворих. Одужало 619 хворих, за останню добу-2. За добу підтверджено 2 нових випадків COVID-19, серед дітей -1 (м. Черкаси-1, Чигиринський район -1). За добу досліджено вірусологічною лабораторією методом ПЛР - 277 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також від контактних осіб, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції. Всього проведено 40102 лабораторних досліджень.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано всього підозрілих випадків - 2397

- Зареєстровано за добу нових випадків підозри– 17

- Підтверджено за добу - 2

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 845 випадків коронавірусної інфекції. Всього за період епідемії померло 34 хворих. Одужало 617 хворих, за останню добу - 2. За добу підтверджено 12 нових випадків COVID-19, серед дітей не реєструвались (м. Черкаси-8, Золотоніський -2, Драбівський - 1, Черкаський - 1 райони). За добу досліджено вірусологічною лабораторією методом ПЛР - 294 зразки біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також від контактних осіб, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції. Всього проведено 39825 лабораторних досліджень.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано всього підозрілих випадків - 2377

- Зареєстровано за добу нових випадків підозри– 15

- Підтверджено за добу - 12

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 800 випадків коронавірусної інфекції. Всього за період епідемії померло 32 хворих .За останню добу летальні випадки не реєструвались. Одужало 611 хворих, за останню добу - 2. За добу підтверджено 17 нових випадків COVID-19 серед дорослих – 16 та 1 дитина 6 років (м.Черкаси -10, м.Сміла-1, Золотоніський -2 Лисянський-1, Звенигородський-1, Черкаський-1, Городищенський - 1 райони). За добу досліджено вірусологічною лабораторією методом ПЛР - 734 зразка біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також від контактних осіб які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції. Всього проведено 38495 лабораторних досліджень..

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано всього підозрілих випадків - 2302

- Зареєстровано за добу нових випадків підозри– 18

- Підтверджено за добу - 12

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 783 випадки коронавірусної інфекції, 32 хворих померло та 609 хворих одужали.. Захворювання зареєстровані на 22 адмінтериторіях в м.м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотоніському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Звенигородському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському, Христинівському, Звенигородському, Жашківському та Тальнівському районах. За добу досліджено 616 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 2302

- Зареєстровано нових випадків підозри– 18

- Підтверджено за добу - 12

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 771 випадок коронавірусної інфекції, 32 хворих померло та 605 хворих одужали.. Захворювання зареєстровані на 22 адмінтериторіях в м.м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотоніському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Звенигородському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському, Христинівському, Звенигородському, Жашківському та Тальнівському районах. За добу досліджено 615 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 2284

- Зареєстровано нових випадків підозри– 24

- Підтверджено за добу - 16

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 755 випадків коронавірусної інфекції, 31 хворий помер та 601 хворий одужав.. Захворювання зареєстровані на 22 адмінтериторіях в м.м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотоніському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Звенигородському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському, Христинівському, Звенигородському, Жашківському та Тальнівському районах. За добу досліджено 112 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 2260

- Зареєстровано нових випадків підозри– 11

- Підтверджено за добу - 1

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 754 випадків коронавірусної інфекції, 31 хворий помер та 578 хворих одужали. Захворювання зареєстровані на 22 адмінтериторіях в м.м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотоніському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Звенигородському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському, Христинівському, Звенигородському, Жашківському та Тальнівському районах. За добу досліджено 289 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 2249

- Зареєстровано нових випадків підозри– 9

- Підтверджено за добу - 6

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 725 випадків коронавірусної інфекції, 28 хворих померло та 578 хворих одужали. Захворювання зареєстровані на 22 адмінтериторіях в м.м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотоніському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Звенигородському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському, Христинівському, Звенигородському, Жашківському та Тальнівському районах. За добу досліджено 628 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 2201

- Зареєстровано нових випадків підозри– 21

- Підтверджено за добу - 18

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 707 випадків коронавірусної інфекції, 28 хворих померло та 552 хворих одужали. Захворювання зареєстровані на 22 адмінтериторіях в м.м. Черкаси, Cміла, Умань,Золотоніському,Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Звенигородському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському, Христинівському, Звенигородському, Жашківському та Тальнівському районах. За добу досліджено 553 зразка біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 2181

- Зареєстровано нових випадків підозри– 11

- Підтверджено за добу - 12

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 695 випадків коронавірусної інфекції, 26 хворих померло та 536 хворих одужали. Захворювання зареєстровані на 22 адмінтериторіях в м.м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотоніському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Звенигородському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському, Христинівському, Звенигородському, Жашківському та Тальнівському районах. За добу досліджено 488 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 2169

- Зареєстровано нових випадків підозри– 26

- Підтверджено за добу - 17

Моніторинг за захворюваністю на COVID - 19

Друк
PDF

За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляємо, що в області зареєстровано 678 випадків коронавірусної інфекції, 26 хворих померло та 519 хворих одужали. Захворювання зареєстровані на 22 адмінтериторіях в м.м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотоніському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Звенигородському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському, Христинівському, Звенигородському, Жашківському та Тальнівському районах. За добу досліджено 357 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ:

- Зареєстровано підозрілих випадків - 2142

- Зареєстровано нових випадків підозри– 28

- Підтверджено за добу - 8

ПРО ЕПІДЕМІЧНУ СИТУАЦІЮ З ЛЕПТОСПІРОЗУ В УКРАЇНІ ТА ОБЛАСТІ

Друк
PDF

Лептоспіроз — гостра бактеріальна хвороба, спричинена патогенними видами лептоспір. Це найпоширеніший зооноз, що вражає понад 1 мільйон населення у всьому світі щорічно, і, як очікується, стане більш поширеним в результаті глобального потепління. Поширеність цієї інфекції забезпечує велика кількість тварин, які переносять лептоспіри (носії) і забруднюють ними навколишнє середовище через сечу. Групою підвищеного ризику захворювання на лептоспіроз є особи, які за родом своєї діяльності контактують з тваринами працюють на сільськогосподарських угіддях, особливо на зволожених місцевостях (рисові поля, заготовка сіна та ін.), користуються водоймами (купання, ловля риби та ін.), а також для працівників служб каналізування, фахівців ветеринарної медицини, військовослужбовців, в тому числі у зонах ведення воєнних операцій.

Детальніше...