Щодо моніторингу місць тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб

Друк
PDF

alt

 Фахівцями ДУ «Черкаський ОЦКПХ МОЗ» розпочато моніторингові візити місць тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб у зв’язку зі збройною агресією Російської Федерації на виконання наказів МОЗ України від 31.03.2022 р. № 554 «Про затвердження Мінімальних вимог щодо забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя  населення під час екстреного облаштування місць тимчасового перебування осіб у зв’язку із збройною агресією Російської Федерації»,  від 06.04.2022 р. № 584 «Про затвердження Порядку проведення обстеження (моніторингу) у місцях тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб у зв’язку зі збройною агресією Російської Федерації» та відповідно до «Плану проведення обстеження (моніторингу) місць тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб», затвердженого начальником Черкаської обласної військової адміністрації І.Табурцем від 30.05.2022 р.

 Моніторингові візити проводяться з відбором проб об’єктів внутрішнього  середовища (змивів на БГКП, проб води питної, готових страв на бактеріологічні показники).

Під час моніторингових візитів центрів ВПО у Звенигородській, Кам’янській, Жашківській, Христинівській, Смілянській ОТГ вручено гуманітарну допомогу, отриману з МОЗ України, а саме: антисептики та деззасоби для рук.

alt

alt

 ДУ «Черкаський ОЦКПХ МОЗ» продовжує роботу щодо забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя в місцях тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб.